Vrienden voor Vrienden Barendrecht bracht bij 7 gezinnen een kerstverrassing: "Zorgen voor elkaar stond deze dagen centraal"

BARENDRECHT – Eind vorig jaar heeft Vrienden voor Vrienden Barendrecht zich tussen de drukte van de feestdagen door ingezet voor gezinnen die minder te besteden hebben. In samenwerking met lokale winkeliers ontvingen deze gezinnen een verrassingspakket voor de kerstdagen.

Anja Louwe van Vrienden voor Vrienden: “Voor veel gezinnen zijn de kerstdagen niet altijd de makkelijkste dagen van het jaar, omdat er niet altijd de middelen zijn om deze dagen uitgebreid te vieren. Juist voor deze gezinnen heeft Vrienden voor Vrienden Barendrecht een kerstpakkettenactie gehouden en ervoor gezorgd we 7 gezinnen hebben kunnen verrassen met een prachtig pakket.

Het zorgen voor elkaar en er niet alleen voor staan stond deze dagen centraal en was hartverwarmend. We hebben dit natuurlijk niet zonder hulp kunnen doen en het was niet mogelijk geweest zonder de gulle giften van de Barendrechtse winkeliers. Het was overweldigend en ontroerend om te zien met hoeveel enthousiasme werd meegedaan en gedoneerd. Wij willen deze winkeliers graag in het bijzonder noemen en bedanken namens ons maar vooral namens alle gezinnen. Ontzettend bedankt“, aldus Anja.

De volgende winkeliers hebben een bijdrage geleverd aan de kerstverrassing: Woonwinkel Natuurlijk Thuis, Kaashandel De Weypoort, Chocolaterie Albert, Kaas en zo Middenbaan, Albert Heijn Middenbaan, Jumbo Middenbaan, Dirk Barendrecht, MCD Barendrecht, Algemene Bezorgdienst, De Wijnkelder en Visgilde Leen de Jong.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »