Theater het Kruispunt bij laatste 10 Meest Gastvrije Theater van Nederland

BARENDRECHT – Meer dan 25.000 leden hebben de afgelopen weken hun stem uitgebracht op hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw via anwb.nl/theater. Theater het Kruispunt zit bij de laatste 10 in de categorie kleine gemeenten.

Voor de verkiezing zijn 40 theaters genomineerd in vier categorieën, gebaseerd op de grootte van de gemeente. In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Van de vier gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel ‘Meest gastvrije theater van Nederland’. Leden beoordeelden de theaters op bereikbaarheid, horeca,  prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen.

Vorig jaar won Theater het Kruispunt de bronzen award voor Meest Gastvrije Theater van Nederland in de categorie kleine gemeenten. Ook dit jaar hoopt het theater weer in de prijzen te vallen.

Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, maakt op woensdag 4 oktober om 14:30 uur bekend wie van de 40 genomineerde theaters zich één van de winnaars mag noemen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »