Slachtoffer zoekt getuigen van dubbele aanrijding op A15

BARENDRECHT – Het slachtoffer van een aanrijding op de A15 bij Barendrecht is enkele maanden na het incident op zoek naar getuigen. De afhandeling van de schade blijkt namelijk moeilijk te verlopen “omdat de schuldige uit het buitenland komt” en er daarom getuigen nodig zijn, aldus het slachtoffer.

De aanrijding vond op 17 mei (2017) rond 16:15 uur plaats op de A15 tussen de 1e Barendrechtseweg en knooppunt Ridderster, vlak na de opsplitsing van de hoofdrijbaan en parallelbaan.

Aanrijding

De vrouw werd op 17 mei twee maal aangereden door een vrachtwagen. Een chauffeur uit het Oostblok raakte haar voertuig als eerste waarna ze in haar auto over de weg werd geslingerd, het voertuig kwam tegen de rijrichting in op de snelweg tot stilstand. Vervolgens botste een andere vrachtwagen ook tegen haar auto.

Daarna kon ik gelukkig nog zelfstandig naar de vluchtstrook rijden. Nu zoek ik getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren aangezien het een moeilijke zaak is omdat de schuldige uit het buitenland komt. En ik de man zelf niet heb kunnen spreken omdat ik naar het ziekenhuis werd vervoerd“, aldus de vrouw

Bent u getuige geweest van het ongeval, dan kunt u contact opnemen met BarendrechtNU zodat we u in contact kunnen brengen met de betreffende vrouw.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »