Hemelvaart Motorrit van start vanaf Aksent aan de Bachlaan

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De 202 deelnemers van de 23e Hemelvaart Motorrit zijn vanochtend (Donderdag 25 mei 2017) uitgezwaaid voor hun rit door de regio voor het goede doel. Ieder jaar hebben de tientallen motorrijders niet alleen een leuke dag, ze halen ook geld op voor lokale goede doelen: Hospice De Reiziger en Danceclub The Hit.

Medewerkers en bezoekers van Danceclub The Hit waren vanochtend (Donderdag 25 mei 2017) in al hun enthousiasme ook aanwezig om de motorrijders uit te zwaaien. Vlak hiervoor verzorgden zij ook het ontbijt voor de deelnemers.

Zie ook: 169 motoren en 202 deelnemers Hemelvaart Motorrit 2017 terug in Barendrecht

Motorrit

De motorrit begon dit jaar weer bij Aksent aan de Bachlaan. De 167 motoren (202 deelnemers: 149 mannen/53 vrouwen) vertrokken uiteraard niet stilletjes en dit trok ook de aandacht van omwonenden. Via de Sweelincklaan en Voordijk zijn de motoren richting Hospice De Reiziger gegaan om vervolgens in een lange stoet langs de vrijwilligers en gasten van het hospice te rijden. De motorrit zal vanmiddag (Donderdag 25 mei 2017) rond 17:15 uur weer aankomen op het gemeentehuisplein. Dit jaar komen de motoren via de Binnenlandse Baan richting het centrum (en dus niet, zoals vorig jaar, via de 2e Barendrechtseweg).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »