Theater het Kruispunt winnaar Beste Uitje van Nederland 2017

BARENDRECHT – Theater het Kruispunt heeft de publieksprijs voor Beste Uitje van Nederland 2017 gewonnen in de categorie musea en cultuur. Landelijk gezien heeft het theater de meeste stemmen behaald in deze categorie met een gemiddeld cijfer van maar liefst een 8,8.

Theater het Kruispunt is door het publiek beoordeeld op hygiëne, prijs-kwaliteit-verhouding, klantvriendelijkheid, parkeren/bereikbaarheid en extra services/diensten.

Bekroning

Irene Pronk, directeur van het theater, is trots: “Eind vorig jaar hebben we een bronzen award gewonnen voor Meest Gastvrije Theater van Nederland. Dat we nu nogmaals zo’n mooie publieksprijs in ontvangst mogen nemen is voor ons een bekroning op wat wij het liefste doen; theatervoorstellingen en films bieden voor iedereen.  Van muziek tot cabaret en van familievoorstellingen tot toneel. En dat allemaal met een servicegerichte, persoonlijke benadering. Dank aan al onze bezoekers!

De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over 8 categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. Ook is er per categorie een landelijke winnaar. Theater het Kruispunt heeft deze landelijke prijs in de wacht gesleept door de meeste stemmen te behalen en een gemiddeld cijfer van een 8,8.

Korting

Om dit te vieren en iedereen te bedanken voor hun stem biedt Theater het Kruispunt op een geselecteerd aantal voorstellingen een korting van €5,- aan. Vul promocode “dankjewel” in tijdens het bestelproces en de kortingsprijs wordt zichtbaar. De kortingsprijs geldt voor de volgende voorstellingen:

  • Jim de Groot en de Disco Disciples – We are family (do. 20-04)
  • Tangarine – From Tucson with songs (za. 22-04)
  • Finalistentournee Cameretten Festival 2016(do. 11-05)
  • The Percussion Unit – Display (vr. 12-05)
  • The Doors in Concert – Celebration (vr. 19-05)
  • Fats Domino Tribute – Blueberry Hill (za. 20-05)
  • Carine Crutzen, Dragan Bakema e.a. – Wie is er bang voor Virginia Woolf? (wo. 24-05)

Artikelfoto: Het trotse team van Theater het Kruispunt in de theaterzaal. Directeur Irene Pronk krijgt de oorkonde overhandigd. (Erik Peek Fotografie – Airvideo)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »