Barendrechtse Kato (8) wint battle, uitgeschakeld in sing-off The Voice Kids

BARENDRECHT – [Video] De 8-jarige Kato uit Barendrecht is tijdens de uitzending van vanavond (Vrijdag 31 maart 2017) van The Voice Kids uitgeschakeld. Ze kon tijdens de blind auditions de jury overtuigen van haar zangkunsten en wist in de uitzending van vanavond (Vrijdag 31 maart 2017) ook haar battle te winnen (video). Tijdens de sing-off tegen de 4 andere battle finalisten moest Kato het afleggen tegen Merle en Noa (video).

Vorige week was de blind audition te zien op TV en koos Kato het team van jurylid Marco Borsato. Dit nadat ze het nummer ‘Mooi’ van de zanger had gezongen. Kato is zelf fan van Marco Borsato.

Kato

De jury was vanavond (Vrijdag 31 maart 2017) onder de indruk van haar optreden. Ilse en Ali gaven na de battle de voorkeur aan Kato. Coach Marco: “Ik heb wel een keuze gemaakt, alhoewel ik het heel lastig vind.” Daarna koos hij om Kato door te later gaan naar de sing-off. “Nu door naar de finale… hoop ik“, zo reageerde Kato na de keuze van Marco. Helaas voor de 8-jarige zangeres moest ze na de sing-off, waarbij 2 van de 5 deelnemers door gingen, de show verlaten.

Kato zit op de Groen van Prinsterer school in Barendrecht en gaf afgelopen week speciaal voor haar schoolgenoten een optreden op school: “Wij wisten al lang dat ze erg goed kan zingen… maar nu weet heel Nederland het ook! Wij, op de Groen, zijn reuzetrots! Vanmorgen heeft Kato een heus concert gegeven op de Hof! Op een echt podium, met de stoel van The Voice, onder mooie lampen, zong ze 3 liedjes.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: The Voice Kids, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »