Stichting Velerlei opent nieuwe locatie in Het Trefpunt

BARENDRECHT – [Foto’s] Stichting Velerlei heeft vanmiddag (Vrijdag 10 februari 2017) officieel de nieuwe locatie in ‘t Trefpunt geopend en in gebruik genomen. De stichting zat voorheen in de Centrumpost, maar deze zal worden gesloopt. Ook het Trefpunt is een tijdelijk onderkomen: “Hier zullen we tijdelijk worden gehuisvest, voordat we definitief overgaan naar onze nieuwe bestemming.

De afgelopen weken is er hard gewerkt om de ruimte in het Trefpunt gebruiksklaar te maken. Het nieuwe onderkomen werd vanmiddag (Vrijdag 10 februari 2017) officieel in gebruik genomen door het knippen van een lintje. Van 16:00 tot 17:30 was iedereen welkom tijdens de feestelijke receptie. Voorzitster Gerda Pradun bedankte alle betrokken vrijwilligers voor hun inzet tijdens de verhuizing.

Velerlei

De verveling voorbij! kom naar velerlei!“, dat is het motto van de Stichting Velerlei. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud tegen een kleine vergoeding (enkele euro’s). Zo is er een mannenclub op dinsdag en vrijdagmiddagen van 13:30 tot 16:30. Ook is er een inloopavond waarbij iedereen zijn hobby (samen) kan uitoefenen, zoals bijvoorbeeld handwerken, kaarten, spelletjes, biljarten, darts, etc. Beide activiteiten kosten €2,- per keer (incl koffie en thee).

Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is er een knutselclub op woensdagmiddagen tussen 13:30 en 16:00 uur. Mee knutselen voor een middag is mogelijk voor €1,50 (incl thee en siroop). Met een strippenkaart van €5 kun je 5 keer mee knutselen en voor €8,50 zelfs 10 keer. Voor kinderen van 9 t/m 14 jaar is er op woensdagen van 16:00 en 17:30 uur een naaiatelier (onder begeleiding). Deelname kost €3 per keer.

Vrijwilligers die willen helpen bij de gezellige middagen kunnen zich aanmelden via velerlei [@] hotmail.com.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »