Kruispunt vol 'Roodkapjes' tijdens Roodkapje Meet & Greet

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Zondag 5 februari 2017) vond in Theater Het Kruispunt ‘Roodkapje De Musical’ plaats. Na de voorstelling trok de voltallige cast de hal van Het Kruispunt in voor een Meet & Greet met de kinderen.

Roodkapje (Sita Vermeulen), de vriendelijke wolf en alle andere karakters uit de show stonden na afloop klaar voor de kinderen om op de foto te gaan.

Verkleed

Veel kinderen waren verkleed als Roodkapje, prinses of zelfs als draak. Er werd namelijk een ‘sprookjesachtige prijs’ uitgedeeld aan de mooist verklede kinderen.

Stichting ‘Dag voor een lach’, speciaal voor kinderen met een ernstige ziekte, was ook aanwezig. Deze stichting organiseert “een complete dag uit naar het theater, waarop het kind even alle zorgen kan vergeten en kan lachen.” Zo stonden er twee grote limousines voor de deur van Het Kruispunt en kregen de kinderen extra aandacht van de vrolijke acteurs.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »