Honderden deelnemers kerstwandeling 'Bethlehem in Barendrecht'

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Vrijdag 23 december 2016) vond de kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’ plaats. Tussen 18:00 en 19:30 uur hebben honderden deelnemers een wandeling langs het kerstverhaal gemaakt door de Oude Dorpskern van Barendrecht.

De wandelaars van jong tot oud liepen in groepen langs een sfeervol verlichte route. Zo kwam iedereen in een klein uur langs twaalf taferelen die het kerstverhaal uitbeelden. Het verhaal van 2000 jaar geleden werd uitgebeeld, van mensen die leefden ten tijde van Keizer Augustus, die bevel gaf dat iedereen moest worden ingeschreven. Van Jozef en Maria, van de engelen en de stal. Aan het eind van de wandeling was er warme chocomel en koek voor iedereen. Het thema was: Komt allen tezamen! Ter verhoging van de sfeer hadden kinderen een lampion meegenomen.

Aansluitend was er om 19:30 uur een Dorpskerstzang in de Bethelkerk met medewerking van een muziekkorps van het Leger des Heils.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »