Deskundigheidsbevordering voor alle vrijwilligers van Barendrecht groot succes

BARENDRECHT – Wanneer je als vrijwilliger betrokken bent bij een organisatie of een specifieke doelgroep, is het fijn dat je weet wat je kunt verwachten. Natuurlijk ben je ook graag voorbereid om je taak zo goed mogelijk uit te voeren. Dit geeft je zelfvertrouwen, waardoor je ontspannen en met een goede basis aan de gang kunt.

Om alle vrijwilligers uit Barendrecht de gelegenheid te geven meer kennis en vaardigheden op te doen, heeft het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van KijkopWelzijn een carrousel aan workshops opgezet. Gezien de variatie aan taken waar vrijwilligers zich voor in kunnen zetten, was er voor elk wat wils: van AED/reanimatie tot aan Fondsenwerving, van Omgaan met Dementie tot Alles wat vrijwilligers moeten weten over Inburgering.
In totaal hebben 70 vrijwilligers deelgenomen aan 8 verschillende workshops.

Hilde Fortes, coördinator VIP: “We kijken terug op een zeer geslaagde Dag van de Vrijwilliger, waarin we naast de bijscholing ook een stukje waardering konden geven richting al die vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor de burgers van Barendrecht!

Meer weten over vrijwilligerswerk? Neemt u dan contact op via: 0180-691802 of h.fortes [@] kijkopwelzijn.nl

Foto: KijkOpWelzijnBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »