Kerstboom

BARENDRECHT – Wij, twee jonge meiden van bijna 12 en 13 jaar liepen al langer met een droom rond… iedere keer als we langs Borgstede fietsten bedachten we dat het zo leuk zou zijn voor alle buurtbewoners, en kinderen als een kerstboom wordt versierd. Een prachtige sfeervolle boom van én voor de buurt, voor jong en oud die we met elkaar versieren zodat het een boom wordt voor ons allemaal.

We hebben contact gezocht met de gemeente en KijkopWelzijn helpt ons met het organiseren van het idee. De bewoners en personeel van Borgstede vinden ons idee geweldig! We zijn heel blij dat dit idee werkelijkheid wordt. In de aanloop naar het ontsteken van de lichtjes in de boom kunnen kinderen kerstversieringen komen maken. En met de (buurt) bewoners organiseren we een gezellige middag om de boom met elkaar te versieren en elkaar te ontmoeten. Wij hopen dat heel veel kinderen en volwassenen meedoen.

Kerstversieringen maken

Maandag 19 december as kunnen kinderen vanaf 4 jaar kerstversiering voor de Buurt Kerstboom komen maken. Deelname is gratis en voor allerlei knutselmateriaal wordt gezorgd. Alles wat je maakt bewaren we en hangen we de woensdag erop met elkaar in de kerstboom. De kinderwerker van KijkopWelzijn heeft alvast wat leuke ideeën bedacht, maar je mag natuurlijk ook zelf iets bedenken.

  • Tijd: 15.30-17.00 uur
  • Locatie: Dienstencentrum, Windsingel 166.

Heb je geen tijd om te komen knutselen, maak dan thuis iets moois voor in de kerstboom en neem dit woensdag 21 december mee naar Borgstede. Dit mag van alles zijn! Een mooie kerstbal, dennenappel, slinger noem maar op. Tip: denk eraan dat de versiering nat kan worden dus iets van hout/stof/plastic is geschikt.

Uitnodiging kerstboom ontsteken, versieren en gezellig samenzijn

Woensdagmiddag 21 december aanstaande worden de lichtjes in de Buurt Kerstboom aangedaan en versieren we met de kinderen en bewoners van Borgstede en andere bewoners de Buurt Kerstboom. Hoe meer mensen meedoen, hoe mooier de boom wordt! De koks van Borgstede zorgen voor warme chocomel en lekkers dus zorg dat je erbij bent. Iedereen is van harte welkom!

  • Tijd: 15.30-17.00 uur
  • Locatie: Ingang van Borgstede, Marjoleinlaan 43

Mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Barendrecht, Sociale Samenhang en Participatie en kinderwerk van KijkopWelzijn, Laurens, Woonzorgcentrum Borgstede en buurtbewoners.

« | »