Vrienden voor Vrienden Sinterklaasfeest in De Beuk

BARENDRECHT – [Foto’s] Gistermiddag (Zaterdag 26 november 2016) organiseerde Vrienden voor Vrienden een Sinterklaasfeest voor alle kinderen van gezinnen uit de regio die minder te besteden hebben. Sinterklaas en een groep Zwarte Pieten kwamen hiervoor naar het speciaal hiervoor georganiseerde Sinterklaasfeest in De Beuk.

Na het zingen en dansen om de Sint te verwelkomen was het tijd voor de cadeautjes. Door een foutje van de inpak-pieten bleken alle kinderen echter een leeg cadeautje te hebben gehad, met tientallen treurige gezichten tot gevolg.

Cadeautjes

Gelukkig konden Piet Piraat en Piet-er-r-de-Vries het probleem oplossen. Deze pieten hadden de vele cadeautjes al eerder verstopt in De Beuk, aan de kinderen de taak om deze te vinden. Dit lukte (uiteraard) erg snel en na het verwijderen van een aantal doeken kwamen er vele tientallen stukken speelgoed tevoorschijn op de tafels. Van links naar rechts lagen er in De Beuk stukken speelgoed voor alle leeftijden: van kleuters en peuters tot aan de oudere kindjes. Tijdens het uitzoeken van de cadeaus werd er ondertussen vrolijk door gedanst met de Pieten en op de foto gegaan met Sinterklaas.

Bedankjes

De organisatie wil de volgende partijen graag bedanken voor het tot een succes maken van het Sinterklaasfeest: cateringenpartyverhuur.nl, Dirk van de Broek, De Beuk en iedereen die heeft gedoneerd en vrijwillig is komen helpen!

Vrienden voor Vrienden

Kent u nou ook iemand die een beetje hulp kan gebruiken? Dan kunnen ze zich aanmelden op de VriendenvoorVrienden Barendrecht pagina op Facebook en als donateur verwelkomen we u natuurlijk ook graag als vriend. Daar kunt u ook meer informatie vinden over dit VriendenvoorVrienden Barendrecht initiatief.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »