Inge de Bruijn Zwembad, Barendrecht

BARENDRECHT – Gisteren (Vrijdag 7 oktober 2016) werd duidelijk dat het college vooralsnog niet van plan is om een buitenbad bij het Inge de Bruijn zwembad te realiseren. Cerano Bakker van Echt Voor Barendrecht (EVB) is echter van mening dat deze optie “binnen handbereik” ligt. Bakker: “Een buitenbad is een mooie voorziening, waar veel Barendrechters plezier aan zullen beleven op warme dagen. Plezier voor jong en oud, vakantiegevoel in je eigen gemeente én goed voor het ontwikkelen van waterbewustzijn bij kinderen

EVB is van mening dat het niet voor handen hebben van een kostendekkend plan geen ‘showstopper’ hoeft te zijn: “er zijn wel meer voorzieningen die geld kosten in onze gemeente en voor minder dan een euro per inwoner per jaar, kan het“. De partij wil kijken wat de mogelijkheden zijn om het plan wel in de begroting voor 2017 te verwerken.

Begroting

EVB wil de plannen voor een buitenbad betrekken bij de begrotingsbehandeling van 1 november aanstaande. Daarin is het plan nog niet verwerkt. Als het aan Bakker ligt, verandert dat. “Als er een meerderheid in de gemeenteraad voor te vinden is. Gezien eerdere positieve reacties staan volgens EVB de Barendrechters er om te (water)trappelen!

Foto: Archieffoto van recreatie(binnen)bad Inge de Bruijn zwembadBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »