Kunstrijdster Dani Loonstra (11) uit Barendrecht strijdt mee in Superkids

BARENDRECHT – De 11-jarige Dani Loonstra uit Barendrecht doet mee aan het nieuwe seizoen van Superkids. In deze talentenshow wordt gezocht naar kinderen met een speciale gave of talent. Het RTL 4 programma wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Wendy van Dijk.

Dani Loonstra is morgenavond (Vrijdag 23 september 2016) (23 sept) om 20:30 te zien op RTL4 tijdens de vierde en tevens laatste voorronde van Superkids.

Trainen

Dani is uitgenodigd om mee te doen aan het programma Superkids, de opnames hiervoor zijn enkele maanden geleden gemaakt. De trainingen vonden o.a. plaats op de trainingsbaan van de Dordtse Sportboulevard bij Kunstrijvereniging De Drechtsteden. Volgens haar vereniging gaan we vrijdagavond een “super gave performace” zien van Dani. De choreografie werd gemaakt door coach Nikki Davison.

Superkids

Vorig jaar deed er ook al een schaatstalent uit Barendrecht mee aan het programma, de toentertijd 13-jarige Sophie Bijkerk wist zichzelf de finale van Superkids in te schaatsen. Ze eindigde uiteindelijk op de tweede plaats.

Foto: RTLBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »