Barendrechtse kunstschaatsster Sophie Bijkerk (13) in finale Superkids

BARENDRECHT – Kunstrijdster Sophie Bijkerk bereikte na een prima optreden in de halve finale op 22 mei de  finale van de talentenshow Superkids, de kijkcijferhit van RTL 4 op de vrijdagavond. De presentatie is in handen van Johnny de Mol en Wendy van Dijk.

De acts worden beoordeeld door een vakjury bestaande uit Carlo Boszhard, Dinand Woesthoff, Angela Schijf en Tijl Beckand  en een 100-koppige publieksjury.

Sophie in de finale

In de finale van Superkids laten de 10 finalisten tussen de 6 en 14 jaar hun bijzondere talent zien. Sophie Bijkerk (13 jaar) uit Barendrecht laat haar talent op het gebied van kunstschaatsen zien. Sophie is lid  van de Dordtse Kunstrijvereniging en heeft de titel Nederlands Kampioene in de categorie Advanced Novice 2015  op zak. Met haar uitstekende techniek, prachtige stijl en elegantie wist zij met hoge punten de finale van Superkids  te bereiken.

Zal Sophie ook schitteren in de finale en een hoge notering behalen? Voor de kinderen met de drie hoogste noteringen is een “studiebeurs” te winnen.

De finale van Superkids wordt uitgezonden a.s. vrijdag (5 juni) om 20.30 uur op RTL 4.

Foto: M. BijkerkBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »