Cast musical Ruth, 2014 (Fotograaf: Arnold Sluijs)

BARENDRECHT – Stichting Samenspel Barendrecht (SSB) werkt aan een nieuwe productie. In juni 2014 presenteerde de stichting drie goedbezochte voorstellingen van ‘Ruth, een grensverleggende musical’ in Theater het Kruispunt. Het werd een ongekend grote productie waar met veel enthousiasme door een grote crew aan is gewerkt.

Audities

In september worden de audities gehouden voor de nieuwe zelfgeschreven musical Jona, waarin het verhaal van Ninevé in een jaren ‘20 jasje gestoken zal worden. SSB zoekt een cast van ongeveer 25 personen waarbij zowel acteren als zang een belangrijke rol krijgen.

Er wordt misschien zelfs gedanst… Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Op musicalbarendrecht.nl kun je je inschrijven!

Jona

De musical Jona speelt zich af in een stad in de jaren ‘20 in Amerika. Jona wordt er op uit gestuurd om de mensen in de stad te bekeren en op het goede pad te brengen. Karakters die in de musical voorkomen zijn onder andere Jona, barman, “Al Capone”, dochter van de maffiabaas, gijzelnemers. Zonder al te veel te verklappen; het wordt een afwisselende en mooie musical.

Foto: Arnold Sluijs, cast musical Ruth, 2014Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »