Hospice de Reiziger, Voordijk, Barendrecht

BARENDRECHT – [Video] Afgelopen vrijdag, 8 juli heeft burgemeester Jan van Belzen de officiële opening van het Hospice de Reiziger verricht, samen met Johan Warnar, voorzitter van het bestuur van het hospice. Het Hospice de Reiziger, gevestigd aan de Voordijk 332 is in een zeer korte periode tot stand gekomen, mede en vooral dankzij de inzet van zovele sponsors en vrijwilligers, die het Hospice een warm hart toedragen.

In de openingstoespraak vertelde Johan Warnar over de naam die aan het hospice is gegeven; de Reiziger. De Reiziger, die gaat op zijn of haar levenspad en in het leven de ontmoeting ervaart met de medemens. Het Hospice de Reiziger wil ondersteuning bieden aan en een warm bijna-thuis huis zijn voor haar gasten, die zich op het laatste stukje van hun levenspad bevinden. En natuurlijk is het huis ook voor de familie, de mantelzorgers, de naasten van onze gasten, die op hun levenspad een verlies van hun dierbare gaan ervaren.

Zie ook de foto’s: De onvermijdelijke reis: Hospice de Reiziger officieel geopend

Grote dankbaarheid

Op de reis, die het Hospice tot nu toe heeft afgelegd liggen ontelbare voetstappen. De voetstappen van de vele bedrijven die het Hospice belangeloos steunen en een warm hart toedragen. De ontelbare voetstappen van de vrijwilligers, die bij de totstandkoming hebben geholpen.

Wij, de bestuursleden van het Hospice de Reiziger willen onze sponsors, onze vrijwilligers, alle mensen die ons een warm hart toedragen bedanken. Wij voelen een grote dankbaarheid, een ervaren dat het goed is, voor een ieder die ons heeft geholpen om het Hospice de Reiziger te laten zijn tot wat het nu is. Iedere voetstap heeft ons blijdschap gebracht en zal bijdragen aan zoveel moois voor alle gasten, die het Hospice de Reiziger zal gaan herbergen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »