BARENDRECHT – Ingezonden bericht van Poppodium De Beuk: Zoals velen van jullie weten, draait de Beuk al sinds jaar en dag, volledig op vrijwilligers. Momenteel hebben wij een super leuke vacature voor de functie vrijwilligers- en ledencoördinator.

In deze functie ben jij de spil van alle activiteiten. Immers, zonder vrijwilligers geen Beuk! Je houdt je bezig met, onder andere, het verwerken van lidmaatschappen en het opzetten van acties, om nieuwe leden te werven. Daarnaast maak jij de roosters en zorg je dat nieuwe vrijwilligers tijdig worden ingewerkt. Ook de jaarlijkse events voor leden verdienen jouw volledige aandacht. Uiteraard zijn er aan vrijwilligerswerk leuke voordelen verbonden. Zo staat het niet alleen goed op je cv, maar bespaar je op events en is er ruimte voor jouw eigen inbreng en ideeën binnen de Beuk.

Word jij enthousiast van deze omschrijving en heb je wat uurtjes in de week over, om je in te zetten voor de popcultuur binnen Barendrecht? Reageer dan mail via pr [@] beukonline.nl. We maken graag een afspraak met je om de functie nader toe te lichten! We horen graag van je!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »