Spinningavond Aad van Loon haalt ruim € 7.500 op voor Leontienhuis

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag was de tweede spinningavond voor het Leontienhuis. Deelnemers konden voor minimaal € 100,- een fiets reserveren in één van de twee uren. De opbrengst gaat naar het opvanghuis voor kinderen met een eetstoornis. Hier blijkt grote behoefte aan te zijn. Het Leontienhuis is vorig jaar geopend door koningin Maxima en voorziet in een groeiende behoefte.

De spinninglessen zouden gegeven worden door olympisch kampioene Leontien van Moorsel. Door privé omstandigheden moest zij vrijdagmiddag afzeggen. Op het laatste moment is Gert Jakobs, oud-wielrenner en vaste tafelgast van het RTL programma Tourdujour, bereid gevonden om haar plaats in te nemen. Gert was vrijdagmiddag onderweg op de fiets vanuit Eindhoven en is door zijn vrouw ergens in Brabant van zijn fiets gehaald en naar Aad van Loon Sport gebracht. Daar heeft hij samen met de instructeurs Iris Jansens en John van Gammeren de deelnemers een leuke spinningervaring gegeven met verhalen en ervaringen uit zijn eigen carrière.

Bezoekers konden onder het genot van lekkere hapjes en drankjes genieten van de inspanningen van de deelnemers en de verhalen van Gert. Door de meer dan 60 deelnemers kon aan het eind van deze gezellige avond een mooi bedrag overhandigd worden aan het Leontienhuis.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »