Nachtelijke stepmarathon Barendrecht 2016 van start

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanavond (Vrijdag 10 juni 2016) zijn 8 teams van start gegaan voor een 10 uur durende Stepmarathon in Barendrecht. De deelnemers steppen de komende nacht zoveel mogelijk rondjes en halen hiermee geld op voor het goede doel. Het startschot werd vanavond (Vrijdag 10 juni 2016) om 20:00 uur gegeven aan de Voordijk, voor de deur van Peter Terlouw Tweewielers.

Elk teamlid heeft zich laten sponsoren. Dit kon per ronde of door een van te voren vastgesteld bedrag. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Woord en Daad, een stichting die wereldwijd werkt aan armoedebestrijding.

Stepmarathon

Aan de marathon doen 8 teams mee met ieder (maximaal) 5 teamleden. Zes van deze teams zullen tot morgenochtend (Zaterdag 11 juni 2016) 6:00 uur blijven doorsteppen, de twee andere teams zijn basisschool scholieren (10-12 jaar) en gingen door tot 22:00 uur. Tijdens de marathon rijden zerondjes van zo’n 2 kilometer lang over de fietspaden door de wijk Nieuweland. In de tijd dat andere teamleden aan het steppen zijn kunnen de deelnemers uitrusten voor de deur bij Peter Terlouw. Hier wordt ook gezorgd voor een hapje en een drankje.

Morgenochtend vroeg zal duidelijk worden wie er met een prijs naar huis gaat. Er is o.a. een prijs voor het team met de meeste rondje en het team met het hoogst opgehaalde bedrag.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »