AdrumalineXL laat Theater Het Kruispunt op zijn grondvesten schudden

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De heren van Adrumaline, als slagwerkgroep onderdeel van Harmonievereniging Barendrecht, speelden gisteravond (Zaterdag 4 juni 2016) hun show Adrumaline XL in Theater Het Kruispunt. De show, met 16 slagwerkers op het podium en nog eens evenveel mensen achter de schermen, is in de afgelopen twee jaar voorbereid.

AdrumalineXL was de laatste show van het theater seizoen en tevens de laatste show in Het Kruispunt zoals die nu is. De komende weken zal Het Kruispunt worden verbouwd, zowel aan de binnen als de buitenkant.

Drumshow

Het optreden was meer dan drums en slagwerk alleen. De mannen van Adrumaline hebben er een echte show van gemaakt waarbij ze door het combineren van muziek en toneel regelmatig de lachers op hun hand wisten te krijgen. Een groot scala aan (slag)instrumenten passeerden de revue waardoor het publiek niet stil kon blijven zitten.

Bij elkaar opgeteld is het een bewezen formule gebleken: Het Kruispunt was volledig uitverkocht en de show eindigde met een daverend applaus en het welbekende ‘we want more’. Het publiek kreeg meer: een mix van bekende nummers om de avond mee af te sluiten.

Sfeerimpressie: Bekijk hier een aantal fragmenten met van de afsluitende nummers van Adrumaline XL.

Foto: Leden van Adrumaline vormen een levend draaiorgel.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »