Stemmen voor nieuwe speeltoestellen aan de Punter, Wolweverij en Zandmeer

BARENDRECHT – [Ontwerpen] Binnenkort gaat de gemeente Barendrecht drie speelplekken een metamorfose geven: bij de Punter, de Wolweverij en het Zandmeer. De oude speeltoestellen zullen bij de eerste twee worden weggehaald en daar komen nieuwe voor in de plaats. De speelplek aan het Zandmeer krijgt een metamorfose: een gedeelte van de bestrating wordt vervangen door gras en de duikelstangen worden vervangen door een groot, uitdagend speeltoestel.

Voor iedere speelplek mogen de kinderen kiezen uit 2 ontwerpen. De kinderen kunnen online stemmen op hun favoriete ontwerp voor het speelplekje bij hun in de buurt.

Stemmen

Stemmen kost maar een paar minuten tijd. U mag uw kind(eren) natuurlijk altijd helpen bij het invullen. Stemmen kan tot uiterlijk vrijdag 27 mei. Het ontwerp/toestel met de meeste stemmen wordt uiteindelijk geplaatst.

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw L. de Zwart (van de gemeente Barendrecht) via telefoonnummer 14 0180.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Gemeente Barendrecht, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »