Raadslid en ex-wethouder Versendaal door raad op de vingers getikt

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Dinsdag 29 maart 2016) is Cees Versendaal (foto: rechts) benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij ontving deze Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Van Belzen. Dit gebeurde tijdens de raadsvergadering.

De heer Cees Versendaal ontving de Koninklijke Onderscheiding voor zijn bijzondere staat van dienst als raadslid: hij is in totaal 17 jaar raadslid geweest in de fractie SGP/ChristenUnie in de gemeente Barendrecht. Gisteren (Dinsdag 29 maart 2016) werd er in de raad afscheid genomen van Dhr. Versendaal. Hij wordt opgevolgd door mevrouw Tsjimmie Klos.

Raadslid

Cees Versendaal was van 1995 tot 2010 raadslid. In die periode was hij van 2006 tot 2010 fractievoorzitter. In 2010 werd hij wethouder, tot het einde van de collegeperiode in 2014. Vervolgens nam hij opnieuw zitting in de gemeenteraad. Nu trekt hij zich na 2 jaar terug uit de Barendrechtse politiek. Cees Versendaal heeft tijdens zijn langdurig raadslidmaatschap enorm veel kennis opgedaan van de gemeente Barendrecht, zowel op maatschappelijk, politiek-bestuurlijk en historisch vlak. Met deze schat aan kennis en ervaring, zijn scherpte en betrokkenheid bij Barendrecht, was hij voor zowel de gemeenteraad als het college zeer waardevol. ‘Oog voor de medemens’ loopt als rode draad door heel de politieke loopbaan van Cees Versendaal. Ook benadrukte hij regelmatig het belang en de waarde van vrijwilligers voor de Barendrechtse samenleving.

Foto’sBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »