Kofferbakverkoop 2015, De Kleine Duiker, Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 18 juni wordt er op het terrein van recreatieboerderij de Kleine Duiker voor de vijfde keer een kofferbakverkoop georganiseerd. De toegang voor het publiek is gratis. Verkopers kunnen zich aanmelden voor een plekje op het terrein.

UPDATE 17 JUNI: De kofferbakverkoop is AFGELAST ivm de weersverwachting. Het Schaapscheerfeest gaat wel gewoon door, er zijn ook tal van activiteiten op het terrein van de Kleine Duiker.

Tijdens deze verkoop kunnen particulieren hun tweedehands spulletjes letterlijk vanuit de kofferbak van hun auto verkopen. Ook heeft iedereen een flink stuk achter de auto tot zijn beschikking om de tweedehands spullen uit te stallen. Dus zonder te sjouwen heb je binnen een mum van tijd je plekje ingericht en sta je gezellig met andere verkopers in de schapenwei op het terrein van de Kleine Duiker.

Bezoeken en aanmelden

Daarnaast wordt er op die dag ook een schapenscheerfeest met tal van andere activiteiten georganiseerd. Natuurlijk is er iets te eten en te drinken. U bent dus verzekerd van een gezellige en gevarieerde dag. Voor bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid naast de Kleine Duiker.

Wilt u deelnemen aan de kofferbakverkoop, meldt u dan aan via: kofferbakverkoop-kleineduiker.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »