Theater Het Kruispunt, Barendrecht

BARENDRECHT – Het college heeft vandaag (Dinsdag 29 maart 2016) bekend gemaakt te gaan samenwerken met Leendert Steijger van LAC Steijger Holding BV. Leendert heeft al ervaring met soortgelijke projecten. Hij is onder andere initiatiefnemer en mede-eigenaar van De Machinist in de Rotterdamse wijk Delfshaven.

Vanmiddag is een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de huur en exploitatie van de horecagelegenheid en het uitvoeren van de horecataken in Het Kruispunt.

Horecapartner

De wethouders Ingeborg Monhemius (cultuur) en Lennart van der Linden (financiën) zijn bijzonder verheugd met de horecapartner: “Leendert Steijger past prima bij het concept dat wij voor ogen hebben. Hij heeft veel ervaring en is een creatieve ondernemer. Dat is doorslaggevend geweest voor onze keuze. Wij zijn blij dat hij met ons in zee gaat.

Wij hebben veel vertrouwen in zijn ervaring met horeca, samenwerking met verschillende (culturele) partijen en zijn enthousiasme om het gehele gebouw met de andere partners goed op de kaart te zetten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »