Portlandse Baan, Barendrecht

BARENDRECHT – Gistermiddag (Zondag 13 maart 2016) even na vier uur is een 12-jarig meisje aangereden bij het fietspad langs de Portlandse Baan. Haar ouders willen graag in contact komen met getuigen van de aanrijding. De fietser (man, licht getint, kort blond haar, rond de 30 jaar, normaal postuur) heeft na het ongeval namelijk geen gegevens achtergelaten.

Het aangereden meisje heeft afgelopen nacht moeten doorbrengen in het ziekenhuis vanwege een hersenschudding en gescheurde pees in haar schouder, zo vertellen ze aan BarendrechtNU. Bizar detail: na het ongeval heeft een automobilist het 12-jarige meisje uitgescholden, in plaats van geholpen. Het is niet duidelijk wie dit was en waarom dit werd gedaan.

Getuigen

Het incident vond zondag 13 maart rond 16:08 uur plaats ter hoogte van de tramovergang tussen het winkelcentrum Carnisse Veste en de Waterpoort (Van Ommerenhaven -> Fuikkant). Heeft u iets gezien van het ongeval? Of bent u de betreffende man op de fiets? Neem dan alstublieft contact op met BarendrechtNU zodat we u in contact kunnen brengen met de betrokkenen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »