Aad van Loon Sport onder water; sportschool vandaag gesloten

BARENDRECHT – [Foto’s + Update] Sportschool Aad van Loon, gelegen aan de Maasstraat, blijft vandaag (Zondag 21 februari 2016) gesloten. De reden hiervan is dat de sportschool blank is komen te staan.

Aad van Loon Sport schrijft op Facebook: “Door nog onbekende reden is onze sportschool totaal blank te komen staan. Het middengedeelte, de cardio, de krachthoek. Het is zeer ernstig.

Update: “Gelukkig kunnen we maandag weer open. Wat de exacte schade is zal de komende dagen duidelijk worden. Bedankt voor alle reacties en steun.

Gesloten

De sportschool is op zondag normaal gesproken geopend van 8:30 tot 13:00 uur, door de wateroverlast is dit in ieder geval vandaag (Zondag 21 februari 2016) niet mogelijk. Aad van Loon heeft de gemeente in kennis gesteld van de overlast; de sportschool zit onder het gebouw van het gemeentehuis/politiebureau. Het personeel van de sportschool werkt momenteel hard aan het droog maken  van alle ruimtes.

Update

Update over de situatie: “Door een defecte pomp is hemelwater teruggekomen en via de achteringang (bij de Milon cirkels) onder de deur doorgelopen. Het water stond tot aan de bar. De hele middenzaal en cardio stond ook onder water.

Dankzij de inzet van vele medewerkers en schoonmakers zijn we maandag 22 februari weer open. We hebben alle systemen en toestellen getest en alles werkt weer (en nog). Je kunt dus gelukkig weer komen sporten. Wel is er nog enige overlast van vocht wat met name onder het podium van de Milon cirkel vandaan kan komen. We zullen dat regelmatig weghalen, maar het zal nog wel even duren voordat dat allemaal weg is. Ook staan er een aantal oranje vochtvreters in de zaal die overtollig vocht weg moeten halen. Deze zullen alleen in de nacht draaien om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Er is zondagmiddag hard gewerkt om alles weer droog en schoon te krijgen. Toestellen zijn van hun plaats geweest, alle cardio is verzet om de vloer weer helemaal droog te maken. Enkele toestellen staan nog een beetje anders, maar dat gaan we zo snel mogelijk weer terugzetten.

Foto: Aad van Loon Sport

Beste sporters. Door nog onbekende reden is onze sportschool totaal blank te komen staan. Het middengedeelte, de cardio,…

Geplaatst door Aad van Loon Sport op zaterdag 20 februari 2016Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »