Zündapp verassings meeting voor ernstig zieke Alex

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Stichting Dreams4You heeft vanmiddag (Zondag 31 januari 2016) geholpen om een wens in vervulling te laten gaan van de ernstig zieke Alex, een zeer groot Zündapp liefhebber. De Rotterdamse en Haagse Oldskool Dappie’s riepen vorige week iedereen met een Zündapp op om vanmiddag (Zondag 31 januari 2016) om 15:00 uur met Zündapp naar het Kooiwalbos in Barendrecht te komen. Aan deze oproep werd gehoor gegeven…

Tientallen Zündapp eigenaren kwamen vanuit de hele regio naar de parkeerplaats in het Kooiwalbos om de laatste wens van Alex in vervulling te laten gaan: naar een Zündapp meeting.

Meeting

Even na drie uur vanmiddag, nadat alle Zündapp’s netjes waren opgesteld, ging Alex zijn wens in vervulling. Hij werd in een rode Ford Mustang het terrein opgereden waar hij onder luid applaus van de aanwezigen werd onthaald. Alex was zichtbaar verrast en geëmotioneerd.

Na een ontvangst in het gebouw van Manage Filip Dros, waar zijn familie ook aanwezig was, werd er een kleine tour door Barendrecht gereden. De tientallen Zündapp’s, scooters, motoren en auto’s zijn vanaf het Kooiwalbos de wijk Bijdorp ingereden om een tocht door Barendrecht te maken. Uiteraard reed Alex in een tweespan motor voorop.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »