Vuurwerk Barendrecht 2015-2016

BARENDRECHT – De jaarwisseling lijkt vooralsnog erg rustig te zijn verlopen in Barendrecht. De brandweer hoefde in onze gemeente zelfs pas in actie te komen na middernacht. Overdag was er één melding van een speeltoestel in brand een de Mozartstraat, maar nog voordat de brandweer kon uitrukken hadden omwonenden deze al geblust. Tot middernacht bleven brandmeldingen in Barendrecht uit.

Informatie en cijfers over mogelijk geweld, HALT verwijzingen, aanhoudingen, (vuurwerk)vandalisme en vernielingen volgen later.

Brandjes

De eerste uren van 2016 verliepen volgens de brandweer minder rustig. Er werd uitgerukt voor buitenbrand(jes) en containerbrand(jes) aan de Achterzeedijk, Gebroken Meeldijk, Klipper en de Elisabeth Catsvliet.

Zie ook: Vuurwerkafval inleveren in ruil voor één euro

Brand op dak

Even na één uur ‘s nachts werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een melding van een brand. Een automobilist op de A29 dacht brand op het dak van een bedrijf aan de Deventerseweg te hebben gezien. De brandweer kwam met drie voertuigen met spoed ter plaatse, waaronder de ladderauto. Na een snelle controle bleek er geen sprake van brand op het dak.

De brandweer van Barendrecht heeft vervolgens in onze gemeente en in Rotterdam nog diverse brandmeldingen afgehandeld.

Kriskras door Barendrecht gereden: Weinig tot geen (grote) vernielingen gezien. Ik hoor het uiteraard graag als ik iets…

Geplaatst door BarendrechtNU.nl op vrijdag 1 januari 2016Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »