Speelgoedactie bij Albert Heijn op de Middenbaan

BARENDRECHT – Bij Albert Heijn aan de Middenbaan loopt van week 46 (nu) t/m week 49 een inzamelactie voor speelgoed. Omdat de bedrijfsleiding graag plaatselijk betrokken is, wilden zij er graag lokale goede doelen mee steunen. Men vroeg Stichting Present Barendrecht of zij dergelijke doelen kennen en zouden willen bemiddelen.

Goede doelen

Pia van Dalen van Present Barendrecht: “En natúúrlijk kennen wij die en wilden wij dat. En zo zijn er nu 3 goede doelen voor de spullen: Stichting Altijd Feest (organiseert verjaardagsfeestjes voor kinderen uit gezinnen voor wie dit uit financieel oogpunt niet vanzelfsprekend is), Yulius (organisatie voor geestelijke gezondheidszorg aan kinderen) en Vluchtelingenwerk Nederland. Met hulp van vrijwilligers gaan wij ervoor zorgen dat de spullen, leuk ingepakt op hun bestemmingen terecht komen!

Goedzak

Dus, heb je nog goed, deugdelijk speelgoed waar niet meer mee wordt gespeeld? Doe het in een “goedzak” en lever het in! De stand is enorm kleurrijk en niet te missen:

De eerste winkelwagens met speelgoed zitten vol. Maar er kan nog meer bij.Gewoon bij Albert Heijn Middenbaan

Posted by Albert Heijn Middenbaan on donderdag 12 november 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »