Kinderkleding- en speelgoedbeurs Carnisse Haven haalt €2.200 op

BARENDRECHT – Vanochtend (Zaterdag 26 september 2015) was het weer een gezellige drukte bij de kinderkleding- en speelgoedbeurs in Carnisse Haven. De beurs heeft tijdens deze editie het mooie bedrag van €2200,- opgebracht.

De opbrengst van de beurs wordt verdeeld tussen Carnisse Haven en Casa Ruchama. Deze stichting biedt hulp en huisvesting aan Roemeense weesjongeren die op hun 18e het weeshuis moeten verlaten. Van de jongeren wordt verwacht dat ze studeren of werken.

Vertegenwoordigers van deze stichting namen na afloop van de beurs, in aanwezigheid van een groep vrijwilligers een cheque in ontvangst van € 1100,- . Dit geld wordt gebruikt voor aanschaf van noodzakelijk textiel.

Vrijwilligers

De organisatie van de beurs bedankt ook langs deze weg alle enthousiaste en betrokken vrijwilligers die zich gedurende de voorbereidingen en op de beursdag zelf hebben ingezet. Geweldig dat zoveel mensen mee willen werken want zonder hen zou het niet mogelijk zijn om een grote happening als deze beurs te organiseren! En juist mede door hen kan terug gekeken worden op een geslaagde beurs.

De voorjaarsbeurs staat overigens alweer gepland: deze vindt plaats op zaterdag 2 april 2016. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »