College in gesprek met Barendrechters op het ZomerFeest 2014 (Barendrecht)

BARENDRECHT – Net als vorig jaar zijn de burgemeester en de vier wethouders weer aanwezig op het Zomerfeest in de Oude Dorpskern. Op zaterdag 27 juni kunt u van 12.00 tot 14.00 uur met hen in gesprek over uw ideeën voor een sterk Barendrecht. Het college is te vinden in en om een partytent op het plein tussen de Dorpskerk en de Ontmoeting. De koffie staat klaar voor u!

Kunt u het beter? Vorig jaar ging het college met de inwoners in gesprek over het collegeprogramma. Mede op basis van deze gesprekken is het collegeprogramma 2014-2018 opgesteld. Dit jaar is het thema ‘Kunt u het beter?’. De collegeleden wisselen graag met u van gedachten over wat u beter kunt doen dan de gemeente. Wat wilt u zelf doen? Wat kunt u zelf doen? Wat heeft u daarvoor nodig? Dat zijn mogelijke vragen die daarbij horen. Het kan over heel veel verschillende onderwerpen gaan. Het doel is u te prikkelen met goede initiatieven te komen voor een sterk Barendrecht: Doe mee!

Doe (anders) mee!

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om tijdens het ZomerFeest in gesprek te gaan met een collegelid kunnen ook hun ideeën en suggesties voor een sterk Barendrecht mailen naar bewoners@barendrecht.nl. Uiteraard kunt u ook altijd een afspraak maken met een van de collegeleden als u een dringende kwestie wilt bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met de bestuurssecretaresses via telefoonnummer 140180Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »