20 juni: Fietstocht met quiz voor goede doel Stichting Present

BARENDRECHT – Op zaterdag 20 juni organiseert Lions Club IJsselmonde voor de tweede keer een fietsrally om geld in te zamelen voor Stichting Present. Met de opbrengst worden materialen en gereedschappen aangeschaft waarmee vrijwilligers praktische hulp bieden aan mensen die ondersteuning en een positief gebaar goed kunnen gebruiken.

Dit omdat deze mensen zelf de gezondheid, de middelen of het sociaal netwerk niet hebben om zaken op eigen kracht voor elkaar te krijgen. Denk daarbij aan praktische hulp zoals het opknappen van een tuin, helpen met werkzaamheden in huis, of plaatsen van een schutting. Zo zorgt Present er bijvoorbeeld ook voor dat vrijwilligers regelmatig met ouderen of gehandicapten op stap gaan.

Fietsrally

Present heeft in Barendrecht al bijna 500 van dergelijke projecten gerealiseerd. Om dat te kunnen blijven doen is ook geld nodig. Lions Club IJsselmonde organiseert daarom op 20 juni de fietsrally “Prachtige perspectieven aan de rand van Metropool Rotterdam

Voor € 15,– per volwassene, 2e persoon € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis, fietst u na een IKEA ontbijt voorzien van een informatieboekje met routebeschrijving en versnapering een mooie tocht. U hebt de keuze uit twee routes van ca. 20 of ca. 40 km. Beide routes leiden u door het mooie landschap van IJsselmonde en laten u kennismaken met prachtige perspectieven op de grens van stad en land.

Onderweg beantwoordt u diverse vragen. Er zijn daarmee leuke prijzen te winnen. Maar de mooiste prijs is natuurlijk uw steun aan Present. Want uw bijdrage komt geheel ten goede aan het werk van Stichting Present Barendrecht. Bij aankomst kunt u in een plezierige ambiance, samen met andere deelnemers, als beloning voor uw inspanningen, genieten van gezonde hapjes en drankjes.

Inschrijven

Zin om 20 juni mee te fietsen op het mooie eiland IJsselmonde schrijf u dan in via deze website of meld u op zaterdag 20 juni vanaf 9.30 tot 13.30 uur aan bij IKEA in de entreehal op de begane grond te Barendrecht.Vertrek bij IKEA vanaf fietsenstalling vanaf 10.30.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »