Prokkelweek 1 t/m 6 juni: Een prikkelende ontmoeting

BARENDRECHT – In de week van 1 t/m 6 juni is het prokkelweek! Een prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking en mensen zonder.

Op zaterdag 6 juni is er in de Irenestraat in Barendrecht een High-tea van 14.00 tot 17.00 uur. Al het lekkers wat we die middag gaan eten is gemaakt door cliënten van de Buitenprojecten van Stichting IJsselmonde-oost samen met buurtbewoners. Op de foto kunt u zien hoe leuk de voorbereidingen zijn! De stichting bedankt hierbij alvast de buurtbewoners voor alle hulp!

Nominatie

De prokkel is genomineerd voor de gouden prokkel. 26 juni is de uitreiking van de gouden prokkel, de organisatie is erg benieuwd of ze deze gaan winnen! In de categorie “Prokkel in de samenleving” dingen nog 4 andere projecten mee naar de titel ‘Gouden prokkel’.

Stichting IJsselmonde-Oost

Ieder mens is verschillend. Allemaal hebben we unieke eigenschappen en eigen talenten. Maar allemaal zijn we gelijkwaardig en hebben we recht op gelijke kansen. Dat is het uitgangspunt voor onze visie. Die visie komt niet zomaar ergens vandaan; die is gebaseerd op het protestants-christelijk geloof.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »