BARENDRECHT – Op 2 juni 2015 organiseert de Culturele Alliantie Barendrecht (CAB) in de foyer van Theater Het Kruispunt haar eerste Culturele Café in Barendrecht. Het hoofdthema is “Inspiratie, Netwerken en Financiën”.

De CAB is begin 2015 opgericht om het belang en de waarde van kunst en cultuur in Barendrecht te onderstrepen en zich in te zetten voor een constructieve samenwerking van organisaties en instellingen die zich op dit vlak manifesteren.

Samenwerking

De CAB is een nieuwe netwerkorganisatie waarbinnen vrijblijvende samenwerking mogelijk is. De CAB zal zich gaan inzetten om verenigingen, stichtingen of individuele kunstenaars in Barendrecht daar waar nodig en/of gewenst te ondersteunen.

De CAB maakt zich sterk voor de gehele kunst- en cultuursector in Barendrecht waarbij voorop staat dat de signatuur van deelnemende partijen behouden en gegarandeerd blijft.

Culturele Café

Het Culturele Café wordt om 19.30 uur geopend met een presentatie van Peter Inklaar over het samenwerkingsverband Wijzer Werven. Wijzer Werven wordt in opdracht van het ministerie van OCW uitgevoerd door Berenschot, Charistar en Van Dooren Advies. Wijzer Werven maakt deel uit van de campagne “Cultuur, daar geef je om”. In deze presentatie gaat u nieuwe inzichten ontdekken op financieel gebied in de culturele wereld.

Netwerken

De CAB is ook Netwerken – de laatste jaren een steeds belangrijker en meer geaccepteerd begrip. Het houdt in dat u uw contactenkring uitbreidt en optimaal gebruik maakt van deze relaties. In de culturele wereld is netwerken van steeds groter belang: het bezorgt u contacten die u anders misschien niet zou ontmoeten. Deze mensen kunnen u helpen bij vraagstukken waar zij al mee te maken hebben gehad, het kan een nieuwe partner voor een project zijn, of iemand die u aan verfrissende nieuwe inzichten kan helpen. Kortom, na de presentatie van Peter Inklaar is het tijd voor Netwerken.

De avond zal rond 21.30 uur worden afgesloten.

Uitnodiging

Het bestuur van de Culturele Alliantie Barendrecht nodigt alle culturele organisaties en individuele kunstbeoefenaars uit om zich voor het Culturele Café aan te melden. Stuur aub een e-mailbericht naar secretariaat [@] culturele-alliantie.nl en vermeldt hierin de naam van uw organisatie en de namen van de personen die wij mogen ontvangen. Per organisatie zijn twee kaarten beschikbaar voor het bijwonen van deze avond incl. 2 consumpties. Extra kaarten op aanvraag. Het bestuur van de CAB ziet uw bericht met belangstelling tegemoet

« | »