Aankomst Hemelvaart Motorrit Barendrecht 2013 (2e Barendrechtseweg)

BARENDRECHT – Het is bijna 14 mei, Hemelvaartsdag. De jaarlijkse Hemelvaart Motorrit wordt alweer voor de 21e keer verreden! Zoals ieder jaar hopen we ook nu een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan het Ronald Mc Donald huis en Danceclub De Hit in Barendrecht.

Goede doelen

Wederom was de belangstelling enorm en werd er druk ingeschreven. Alle plaatsen waren binnen een dag verkocht. De goede doelen worden, met de betaling van € 65,- inschrijfgeld, gesteund door de bestuurders en hun eventuele meebetalende duo-passagier. Voor dit bedrag krijgt men een mooie route, lunch op een leuke locatie en een avondmaaltijd verzorgd door Restaurant ‘Lust’ aangeboden. Ook een t-shirt ontbreekt weer niet dit jaar!

Dit jaar is het ook mogelijk voor diegenen die na vijf uur komen om mee te eten. Voor € 12,50- kan er een muntje gekocht worden waarmee een heerlijke maaltijd verkregen kan worden.

Aankomst Middenbaan

Er wordt als altijd verzameld vanaf 08.00 uur bij de McDonalds in Barendrecht, het vertrek is om 09.15 uur. Het eindpunt is dit jaar bij Restaurant ‘Lust’ aan de Middenbaan, aankomst is rond 17.00 uur.

Zwaai de motorrijders en ondersteuningsploeg uit en kom naar de McDonalds Rijerwaard, de stoet is weer een bont gezelschap. Van old-timers tot de nieuwste racemonsters, er rijdt weer van alles mee!

Rond de klok van vijf uur keert het gezelschap terug in Barendrecht. Via de Buitenlandse baan, 2e Barendrechtse weg eindigt de rit voor theater ‘Het Kruispunt’.

Volgen

De rit is de gehele dag te volgen via het Twitter account @motorrit, waarop een internet link wordt gepubliceerd waarmee de rit via internet op de kaart te volgen is.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »