BARENDRECHT – Op zaterdag 9 mei kan het zomaar gebeuren dat je aankopen doet in het centrum van Barendrecht en dat je die gratis krijgt. Tussen 11.00 en 16.00 uur loopt de Surprise Shopper in het centrum van Barendrecht.

Net op het moment dat de eerste klant bij de kassa in een winkel staat af te rekenen kunt u naast u te horen krijgen: “U hoeft niet te betalen, de winkeliers van Centrum Barendrecht betalen.” Vervolgens komt de assistente van de Surprise Shopper tevoorschijn en betaalt in uw plaats bij de kassa. Klinkt dat als muziek in de oren of niet? De aankoop wordt voor u geheel (of gedeeltelijk) betaald.

Winkelen

Deze actie, georganiseerd door Centrum Barendrecht, is opgezet om de consument te danken voor de klandizie en het vertrouwen dat u in hen stelt. Steeds meer wordt er naar wegen gezocht om het de klanten naar de zin te maken, gewoon je lekker warm en op je gemak voelen in het winkelcentrum , dat is de uitgangspositie. Die oprechte warmte en dank dat u in Centrum Barendrecht winkelt moet voelbaar zijn. De winkeliers zijn niet voor niets verenigd en willen de service-graad naar een hoog niveau tillen. De euro kan nu eenmaal overal worden uitgegeven, er is keus genoeg. De winkels in Centrum Barendrecht voorzien duidelijk in die behoefte. De branchering is veelzijdig en er zijn volop positieve punten als het om optimale bereikbaarheid en uitstraling gaat.

Moederdag

Dus haal op zaterdag 9 mei je Moederdag-cadeaus en boodschappen in het centrum van Barendrecht en wie weet wordt jouw aankoop direct betaald door de winkeliers van Centrum BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »