Kofferbakverkoop bij De Kleine Duiker

BARENDRECHT – Op zaterdag 27 juni wordt er op het terrein van recreatieboerderij de Kleine Duiker wederom het Schaapscheerfeest en een kofferbakverkoop georganiseerd.

Kofferbakverkoop

Tijdens deze verkoop kunnen particulieren hun tweedehands spulletjes letterlijk vanuit de kofferbak van hun auto verkopen. Ook heeft iedereen een flink stuk achter de auto tot zijn beschikking om de tweedehands spullen uit te stallen. Dus zonder te sjouwen heb je binnen een mum van tijd je plekje ingericht en sta je gezellig met andere verkopers in de schapenwei op het terrein van de Kleine Duiker.

Activiteiten

Daarnaast wordt er op die dag ook een schapenscheerfeest met tal van andere activiteiten georganiseerd. Natuurlijk is er iets te eten en te drinken. U bent dus verzekerd van een gezellige en gevarieerde dag. Voor bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid naast de Kleine Duiker en aan de overkant bij de scholen en de kerk. De toegang voor het publiek is gratis.

Wilt u deelnemen aan de kofferbakverkoop, meldt u dan aan via: kofferbakverkoop-kleineduiker.nl of kijk op dekleineduiker.nl

« | »