Topdrukte op vrijmarkt Oude Dorpskern Barendrecht

BARENDRECHT – Dit jaar vieren we vrijheid. Het is 70 jaar na de tweede wereldoorlog. Vele activiteiten zijn gepland. De 5 mei-festiviteiten vinden plaats in de oude dorpskern en op Het Binnenhof (het plein voor het gemeentehuis).

Zie ook: “Wipeout zone” stormbaan op het gemeentehuisplein

VrijheidsMarkt

Tussen deze twee feestlocaties zal een VrijheidsMarkt worden georganiseerd. Een VrijheidsMarkt waar, met een grote diversiteit waren, kunst en cultuur, demonstraties van oude ambachten en waar ruimte wordt geboden aan sociaal-culturele doelen.

De VrijheidsMarkt is een trekpleister voor de vele bezoekers die hier met veel plezier en humor door de verkopers worden voorzien van allerlei daagse dingen, noviteiten en snuisterijen.

Zie ook: Bezoek aan voormalige concentratiekampen

Kraamverhuur

De VrijheidsMarkt is een unieke kans om uw bedrijf, stichting of (sport)organisatie aan het publiek te presenteren met elkaar in contact te komen. De kraamverhuur is reeds gestart en een tiental deelnemers heeft zich al aangemeld.

De kramen zijn 4.00 x 1.20 meter en voorzien van een dakzeil. De huurprijs van een kraam bedraagt € 55.00, elektriciteitaansluiting indien gewenst € 25.00 Deelnemers welke gelijktijdig een kraam voor het ZomerFeest (27 juni 2015) huren ontvangen een korting van 10% op de kraamhuur van het ZomerFeest. Inschrijven kan via het formulier op de website: vier5mei.com

« | »