BARENDRECHT – Op zaterdag 21 maart 2015 is het weer tijd voor de voorjaarseditie van kinderkleding- en speelgoedbeurs Carnisse Haven. De beurs begint om 8.00 uur en eindigt om 11.30 uur en vindt plaats in het Kerkelijk Centrum aan de Noordersingel in Barendrecht.

Tijdens deze voorjaarsbeurs kan er speelgoed en zomerkinderkleding in de maten 86 t/m 176 en tienerkledingmaat xs, s en m die duidelijk bedoeld is voor tieners, verkocht en gekocht worden. Er geldt een aantalbeperking van 40 stuks per aanbieder/nummer. Er is altijd veel keus en tegen aantrekkelijke prijzen. Het grote aanbod wordt overzichtelijk geëtaleerd in de diverse grote zalen van kerkelijk centrum Carnisse Haven. Er is voor elk wat wils. Een leuke beurs voor (groot)ouders en natuurlijk voor de kinderen zelf!

De speelgoed- en kledingbeurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire minimarkt voor kinderen, ouders en grootouders. Ook tijdens deze editie verwacht het organisatiecomité weer een hoge opkomst.

Stichting PiPa

De opbrengst van de beurs wordt gelijkelijk verdeeld tussen Carnisse Haven en een goed doel. Dit jaar is de stichting PiPa die deze beurs op onze steun kan rekenen. Stichting PiPa is gehuisvest aan de Middeldijk in Barendrecht. Het bestaat uit een woonboerderij en diverse schuren. In deze woonboerderij wonen Anneke en Roy Westerkamp. PiPa probeert via een laagdrempelige plaatsing het kind een zorgeloze tijd te bieden. De stichting is nog jong en er moet nog veel gebeuren in de opbouwfase. Zo moet er o.a. een wand worden geplaatst om het speelgedeelte op een veilige manier af te scheiden. Verder wil men nog graag een zandbak, een schommel, een trampoline en een krijtbord realiseren. Meer informatie vindt u op stichtingpipa.nl

Aanmelden

De nummeruitgave voor de beurs begint op donderdag 5 maart om 19.00 uur. Iedereen die kinderspullen wil aanbieden op de beurs kan een klantnummer aanvragen. De uitgifte van deze nummers loopt via de website: beurscarnissehaven.nl. Er worden maximaal 175 nummers uitgegeven. Op deze site treft u ook alle informatie en spelregels aan van de beurs.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »