Hondje

BARENDRECHT – Op straat of in het park ontmoeten honden en hun baasje elkaar regelmatig. Dit kan een leuke en gezellige ervaring zijn, maar dat is zeker niet altijd het geval.

Marielle Visser van Mijn Liever Hond wil daarom op zondag 8 februari tussen 12:00 en 13:00 uur een gezellige hondenontmoeting organiseren op het uitlaateilandje tussen de Tjalk, Schoener en Middeldijk. Aan de kant van de Tjalk bevind zich een brug naar het eilandje. Inmiddels hebben zich al 10 hondenbezitters aangemeld om langs te komen.

Honden

Marielle Visser vertelt: “Het lijkt me leuk om elkaar te ontmoeten, de honden te laten ontdekken en spelen en met elkaar te observeren en in gesprek te gaan. Zo kunnen we er ook samen voor zorgen, dat onze honden plezier kunnen beleven aan het ontmoeten van elkaar, er in elk geval een positieve ervaring van maken, ook wanneer de keuze gemaakt moet worden om afstand te nemen. Ik wil deze ontmoeting laten plaatsvinden op het “eilandje” een stukje losloopgebied aan de Tjalk, onderaan de dijk, een losloopgebied, waar honden niet zomaar weg kunnen lopen, dus ook als je nog niet helemaal zeker bent in het los laten lopen, kun je het hier toch eens proberen.

Gedragsdeskundige

Een honden gedragsdeskundige en de eigenaar van hondenschool Mijn baas en ik, Gerdine v/d Linden, zal ook aanwezig zijn om eventueel vragen te beantwoorden. Marielle heeft is sinds kort een kleinschalige uitlaatservice Mijn Lieve Hond begonnen, voor Barendrecht en omgeving. Marielle: “Ook volg ik een instructeursopleiding. Het lijkt mij leuk u en uw hond te ontmoeten!”

Op facebook pagina Mijn Lieve Hond, kunt u dit evenement ook nog eens bekijken en tevens worden daar informatie en weetjes geplaatst, alles omtrent de trouwe viervoeter!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »