Hulpverleners te water 2013

BARENDRECHT – In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 januari 2015 wordt van 19.00 tot 07.00 alweer de vierde zwemestafette ten behoeve van de Stichting Roparun gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door de drie Roparunteams van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond: Team 046 Safety4units, Team 115 Ambulancedienst en Team 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond.

Tijdens het evenement kunt u bij het zwembad langskomen en de teams nog steunen in hun streven om zoveel mogelijk geld op te halen, er staat een collectebus in de hal van het zwembad. De opening zal verricht worden door Inge de Bruijn en de burgemeester van Barendrecht.

Hulpverleners

Er nemen weer teams van verschillende hulpverlenende instanties deel aan dit gezellige evenement, waarbij prijzen te verdienen zijn voor het team met de meeste gezwommen baantjes en voor het team met de hoogste opbrengst. Er kunnen nog teams (maximaal 8 zwemmers en 2 verzorgers) inschrijven, het hoeven niet speciaal professionele hulpverleners te zijn, omdat in ieder mens wel een hulpverlener schuilt.

Deelnemen

Via een berichtje op de Facebook pagina (facebook.com/hulpverlenerstewater) kunt u informatie opvragen over deelname aan dit evenement. Een professionele DJ (TiVo-events) zorgt belangeloos voor de sfeervolle muzikale omlijsting van deze nacht voor doorzetters.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »