Schietbaan, Schietvereniging de Vrijheid Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdag 1 november zal de vereniging in het teken staan van haar jaarlijkse “Open Huis”.  Tussen 10:00 en 15:00 uur zal het clubgebouw aan de 1e Barendrechtseweg 61 voor belangstellenden geopend zijn.

Bezoekers vanaf 14 jaar kunnen onder begeleiding en na het tonen van een geldige ID kennismaken met de schietsport zoals deze sinds oktober 1964 in Barendrecht wordt beoefend.

Nieuwe clubgebouw

De vereniging krijgt in haar nieuwe clubgebouw de beschikking over 12 schietpunten die geschikt zijn voor zowel staande als liggende disciplines van de schietsport zoals de KNSA deze in haar reglementen heeft vastgelegd. De schietafstanden bedragen 10, 12 en 25 meter. De wapens waarmee op de Barendrechtse schietbanen geschoten kan worden zijn luchtwapens en klein kaliber vuurwapens met het kaliber .22 LR (Flobert).

De 25 meter lange schietbanen zijn op het moment van schrijven nog niet beschikbaar. De vrijwilligers van de vereniging werken hier met volle overgave aan, om het binnenkort wel mogelijk te maken.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen



« | »