Drukte op eerste dag in nieuwe winkel Opnieuw & Co en Peter Terlouw Tweewielers (Voordijk, Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanaf vandaag (Dinsdag 28 oktober 2014) is kringloopwinkel Opnieuw & Co weer terug op de oude vertrouwde locatie aan de Voordijk 273. Op deze locatie heeft Peter Terlouw Tweewielers een  nieuw winkelpand gebouwd waar Opnieuw & Co ook in is gevestigd. Beide winkels openden vandaag (Dinsdag 28 oktober 2014) hun deuren op deze nieuwe locatie.

Veel mensen wisten de winkels vandaag (Dinsdag 28 oktober 2014) al te vinden. De parkeerplaats en fietsenstallingen waren vanmiddag (Dinsdag 28 oktober 2014) goed gevuld of op sommige momenten al helemaal vol. De ingang van Peter Terlouw bevindt aan de voorzijde, de ingang van de kringloopwinkel is te vinden aan de zijkant (aan de kant van de geluidswal).

Peter Terlouw

De fietsenwinkel was tot vorige week gevestigd in de Dorpsstraat, maar had hier al langere tijd last van ruimtegebrek. In december vorig jaar werd gestart met de sloop van het voormalige pand van de kringloopwinkel aan de Voordijk. Peter Terlouw heeft hier een nieuwe winkel gebouwd om uit te kunnen breiden. In het pand is ruimte voor kringloopwinkel Opnieuw & Co, zij huren een gedeelte van Peter Terlouw. De kringloop heeft nu een winkeloppervlak van 1000 m2.

Begin dit jaar (januari) werd de eerste paal geslagen. Nu, bijna 9 maanden later, zijn de twee winkels gereed om open te gaan voor het publiek.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »