Gemeentehuis Barendrecht

BARENDRECHT – Op 2 oktober 2014 geldt in de ochtend een parkeerverbod op het Binnenhof. Dit is het plein voor het gemeentehuis. Die dag vindt in Theater het Kruispunt het najaarscongres van het Nederlands Genootschap van Burgemeesters plaats. Om het parkeren in goede banen te leiden, gelden die dag aangepaste parkeerregels.

Congres

Op 2 oktober is het plein voor het gemeentehuis van 6.00 tot 11.00 uur gereserveerd voor deelnemers aan het congres. De parkeervakken in de blauwe zone en de gehandicaptenparkeerplaatsen vlakbij het gemeentehuis blijven beschikbaar voor bezoekers. Vanaf 11.00 uur is het plein weer toegankelijk, maar houd wel de hele dag rekening met verhoogde parkeerdruk.

Parkeerterrein Maasstraat/Scheldestraat

Komt u op 2 oktober met de auto naar het centrum van Barendrecht, dan kunt u onder andere parkeren op het parkeerterrein dat is gelegen aan de Maasstraat/Scheldestraat of in de blauwe zones nabij het winkelgebied. Uiteraard kunt u ook op de fiets naar het centrum komen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »