BARENDRECHT – In de zomermaanden is in onze gemeente van alles te doen en beleven. Zo kunnen kinderen, jongeren en volwassenen in een aantal parken gratis meedoen met verschillende sporten. Ook zijn er sportieve activiteiten speciaal voor senioren. En op woensdag 27 augustus is er voor jong en oud van alles te doen op de allereerste Zuidpolderdag. Noteer de datum alvast in uw agenda en kom 27 augustus naar De Kleine Duiker en Natuurspeelplaats Barendbos. Het belooft een gezellige dag te worden!

In verschillende wijken biedt de Wijksportvereniging elke week van 13.00 tot 15.00 uur verschillende sporten voor volwassenen, jongeren en kinderen aan. Zij betalen eenmalig € 1,- voor een pasje, verdere deelname is gratis. Op maandagen zijn er activiteiten in het Riederpark, op dinsdagen in Park De Ark, op woensdagen op het plein bij CBS De Vrijenburg (behalve op 27 augustus) en op vrijdagen in Park Nieuweland.

Zomeractiviteiten voor senioren

De Buurtsportcoach en Laurens organiseren deze zomer activiteiten voor senioren, zoals kegelen, doelwerpen, knotshockey en jeu de boules. Senioren kunnen op woensdagen meedoen in De Elf Ranken en op vrijdagen in Borgstede. De activiteiten zijn van 11.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 11.45 uur).

27 augustus: Zuidpolderdag

Op de Zuidpolderdag kunt u boerengolfen, vlotten bouwen, kanoën, schatzoeken en meedoen aan een speurtocht, huifkartocht of een bootcamp van 4everfit. Of doe mee aan het kampioenschap polstok-slootjespringen. Er zijn tevens activiteiten voor G- sporters. Doe vooral niet uw mooiste kleren aan: u kunt nat en vies worden.

Meer informatie vindt u mettertijd op buurtsportcoachbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »