Verwoestende brand bij De Kleine Duiker, Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdag 1 juni organiseert Harmonievereniging Barendrecht een avondvullend benefietconcert voor “De Kleine Duiker”. Na de verwoestende brand van 13 april kan “De Kleine Duiker” alle financiële hulp goed gebruiken. Als echte Barendrechtse club wil de Harmonievereniging daar graag een bijdrage aan geven. Natuurlijk moet daarvoor de combinatie gezocht worden met livemuziek en gezelligheid.

Update: Toegang tot het concert is vrij, donaties worden gewaardeerd. Doneren kan nu al via deze donatielink. Afgelopen week was er al ruim €1.000 opgehaald.

Op het plein van de Bethelkerk (Schaatsbaan 1, Barendrecht) wordt op zaterdag 1 juni vanaf 19.30 uur gespeeld door het Harmonieorkest. Het belooft een avond te worden met veel herkenbare muziek. Het orkest krijgt naast zang ook ondersteuning vanaf de piano, gitaar en bas. Een unieke combinatie die niet gemist mag worden. Bij het concert is de mogelijkheid om te doneren en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gezellig met andere bezoekers wat te drinken. De bar zal verzorgd worden door Party Service Compleet.

Na het concert van het orkest zal de Bigband van de vereniging de avond stijlvol afsluiten. Vanaf 19.30 uur tot circa 23.00 uur belooft dit een muzikaal spektakel te worden dat je niet mag missen. Het goede doel van de wederopbouw van het hoofdgebouw van “De Kleine Duiker” moet zo goed en snel mogelijk plaatsvinden met behulp van de gulle giften tijdens het concert.

De Kleine Duiker is erg blij met het concert: “Een enorm lief initiatief van Harmonievereniging Barendrecht. We voelen ons enorm gesteund door alle acties. Enorm bedankt! Hopelijk kunnen we mede door iedereens hulp weer iets moois opbouwen.”Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »