Schuur van De Kleine Duiker in vlammen op gegaan, hulp gevraagd bij schoonmaken van het terrein

BARENDRECHT – De Kleine Duiker gaat morgen, dinsdag 23 april, weer open voor bezoekers: “We zijn verheugd om te vertellen dat wij na de brand van 13 april wij vanaf morgen (Dinsdag 23 april 2024) 23 april de deuren van de boerderij weer openen.”

De Kleine Duiker heeft sinds de brand geen elektriciteit meer. Er is vorige week gewerkt aan het aanleggen van een tijdelijke meterkast, maar deze aansluiting laat nog even op zich wachten. “Maar we zijn wel erg blij dat u onze dieren weer kunt komen bewonderen!

Steun

Na de brand kwamen vrijwilligers op zondagochtend en middag in actie om te helpen bij het schoonmaken van het terrein. Afgelopen week is er met een doneeractie ook geld opgehaald voor de Kleine Duiker, de teller via deze online inzamelingsactie staat inmiddels op bijna €37.000 door meer dan 1250 donateurs. “Natuurlijk zijn we als Kleine Duiker verzekerd, maar we verwachten dat de opbrengsten daaruit (bij lange na) niet toereikend zullen zijn om te kunnen herbouwen en er moeten nu ook al allerlei kosten worden gemaakt.

We zijn erg blij dat we de afgelopen tijd zoveel steun en medeleven hebben gekregen. Dit doet ons erg goed!“, aldus De Kleine Duiker.

Foto: Het hoofdgebouw van De Kleine Duiker ging op zaterdag 13 april in vlammen op

« | »