FOTO'S: Avondvierdaagse Barendrecht 2019 van start

BARENDRECHT – [Update: Afgelast!] Eerder dit jaar vond het eerste deel plaats van de Barendrechtse Avondvierdaagse. Hier wandelden voornamelijk deelnemers/scholieren mee die aan de oost-kant van Barendrecht wonen. Later deze maand zal een tweede Avondvierdaagse in Barendrecht worden georganiseerd met als startpunt sportpark Smitshoek (Smitshoeksebaan).

UPDATE 13 sept: Deze editie van de avondvierdaagse in Carnisselande gaat in 2023 niet door.

Vanaf deze nieuwe locatie worden inwoners en leerlingen van scholen aan de west-kant van Barendrecht (Carnisselande) uitgenodigd om weer 4 avonden 5km mee te wandelen. Ook is deze locatie makkelijk bereikbaar voor deelnemers uit Rhoon, Portland.

Avondvierdaagse Carnisselande

Deze vierdaagse zal plaatsvinden van maandag 18 september t/m donderdag 21 september. Deelnemers zullen vanaf 18:00 uur in groepen van start gaan. De presentator zal met korte tussenpozen iedereen op pad sturen voor een wandeling door de omgeving; door de natuur en woonwijken van Carnisselande. De ruimte tussen de wandelgroepen wordt gebruikt om (auto)verkeer ook te laten doorstromen tijdens het oversteken van wegen.

De laatste wandeldag, donderdag 21 sept, is het verkleeddag, ook is er die avond een band aanwezig. “Natuurlijk hopen we weer op een gezellige avondvierdaagse!“, aldus het bestuur van Stichting A4D Barendrecht.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf via a4dbarendrecht.nl onder de knop webshop. Loopt u mee als deelnemer/begeleider van een groep of school meld dit dan onder bijzonderheden. Heeft u als groep/school nog geen contact gehad met de organisatie? Neem dan vooral contact op via barendrecht.wandelt@live.nl

Artikelfoto: Een eerdere editie van de Avondvierdaagse in Barendrecht (2019) liep langs het Riederpark in BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »