FOTO'S: 50e Wielerronde van Barendrecht

BARENDRECHT — De Ronde van Barendrecht zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 15 juli. “Het belooft een dag vol actie en plezier te worden, met verschillende koersen, kinderactiviteiten en een wielrenwedstrijd voor de funklasse“, aldus de organisatie van het evenement. Bij het evenemententerrein aan de Binnenlandse Baan (thv de Kruidentuin) zullen diverse kinderactiviteiten zijn, naast de muziek en horeca.

Los van de 50, 60 en 100km ritten is er dit jaar een 1km lange Kids Run: Kinderen krijgen de kans om hun energie te laten zien terwijl ze rennen op een speciaal afgezet parcours. Ook is er voor iedereen die een keer een poging wil wagen op het parcours de  ‘funklasse’: Deze wedstrijd biedt opstappers en recreatieve wielrenners de kans om deel uit te maken van een competitieve race-ervaring.

Programma

Het programma van zaterdag 15 juli 2023:

Organisatie

De Ronde van Barendrecht is reeds 50 edities mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking tussen bestuur, verschillende lokale organisaties, bedrijven, verenigingen en natuurlijk vrijwilligers. Hun inzet en toewijding hebben ervoor gezorgd dat dit evenement jaar na jaar een groot succes is. Na 50 jaar, heeft een nieuw bestuur onder voorzitterschap van Bastiaan Booij het stokje mogen overnemen van Klaas Orsel en zal de 51e editie van deze Ronde organiseren. Het bestuur kijkt uit naar uw komst!

De organisatie nodigt iedereen uit om op 15 juli 2023 de Ronde van Barendrecht bij te wonen en te genieten van een dag vol wielersport, plezier en gemeenschapsgeest: “Of je nu een fervent wielrenner bent, je kinderen wilt aanmoedigen tijdens de Kidsrun of gewoon wilt genieten van de festiviteiten, er is voor ieder wat wils.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »